Internationellt körkort jämför pris

Jämför internationellt körkort pris och hitta det lägsta priset för just dig. Komplett lista på priset på att skaffa internationellt körkort hos alla utfärdare.

Är du medlem i något motorförbund?

Medlemmar i Kungl. Automobil Klubben, Motorförarnas Helnykterhetsförbund, Motormännens Riksförbund, OK Förlaget AB, Sveriges Motorcyklisters Centralorganisation eller Caravan Club of Sweden får oftast billigare pris.

Behöver du det inom 5 dagar?

Expressavgift på 100 - 400 kr tillkommer om du behöver att din beställning ska hanteras inom 5 arbetsdagar. Annars hanteras beställningen inom upp till 10 arbetsdagar.

OK Förlaget AB's logga
OK Förlaget AB
BankID (online)
Nej
Mail (skanna)
Nej
Brev
Ja

350 kr

Beställ
Kungliga Automobil Klubben's logga
Kungliga Automobil Klubben
BankID (online)
Nej
Mail (skanna)
Nej
Brev
Ja

390 kr

Beställ
Motorförarnas Helnykterhetsförbund's logga
Motorförarnas Helnykterhetsförbund
BankID (online)
Nej
Mail (skanna)
Nej
Brev
Ja

410 kr

Beställ
Riksförbundet M Sverige's logga
Riksförbundet M Sverige
BankID (online)
Ja
Mail (skanna)
Ja
Brev
Ja

430 kr

Beställ
Sveriges Motorcyklisters Centralorganisation's logga
Sveriges Motorcyklisters Centralorganisation
BankID (online)
Nej
Mail (skanna)
Ja
Brev
Ja

480 kr

Beställ
Caravan Club of Sweden's logga
Caravan Club of Sweden
BankID (online)
Nej
Mail (skanna)
Nej
Brev
Ja

700 kr

Beställ

Jämför pris på internationellt körkort

Priserna på internationellt körkort uppdateras frekvent för att du ska se rätt prisjämförelse. Den här sidan är till för dig som vill hitta bäst pris på internationellt körkort.

För att hitta bäst pris för just dig behöver du välja om du är medlem hos någon av utfärderna och om du behöver att hanteringen ska ske skyndsamt.

Behöver du inte ditt internationella körkort snabbt blir ett internationellt körkort billigast genom att inte beställa med expresshantering då det är relativt dyrt.

Är du inte medlem och behöver inte heller ditt internationella körkort inom en vecka är det bara att hitta den organisation som just nu erbjuder lägst pris.

Är du medlem, tryck på "Ja, är medlem" så ser du medlemspriserna hos respektive organisation.

Behöver du expresshantering, tryck på "Ja, snarast" så ser du priserna hos respektive organisation med expresshanteringsavgiften inkluderad.

Du kan givetvis välja Ja på båda alternativ! Då ser du både priset inklusive expresshanteringsavgift baserat på deras medlemsavgifter.

Hur skaffa internationellt körkort

Beställning av internationellt körkort kan ske via fyra olika sätt. De tre vi har angett på respektive organisation är de som går att göra på distans. Riksförbundet M Sverige erbjuder att man kan beställa helt online. Hos dem behöver man inte skriva ut och skanna in ansökan för att skicka via e-post eller helt enkelt via brev.

Samtliga organisationer tar emot beställningar via brev. Några få tar också emot inscannade ansökningar via e-postmeddelanden.

Det fjärde alternativet för att beställa internationellt körkort, som vi inte har angett i jämförelselistan, är att beställa på ett fysiskt kontor. Vissa organisationer har kanslier dit man kan besöka för att ta foto och göra hela beställningen på plats.

Internationellt körkort billigast

Det billigaste internationella körkortet beror till största del på om du är medlem i någon av nedan organisationer;

  • Kungl. Automobil Klubben
  • Motorförarnas Helnykterhetsförbund
  • Motormännens Riksförbund
  • OK Förlaget AB
  • Sveriges Motorcyklisters Centralorganisation
  • Caravan Club of Sweden

Är du medlem får oftast det billigaste priset på ditt internationella körkort genom att beställa av just den organisationen. Dessa organisationer erbjuder lägre priser till sina medlemmar.

Kungliga Automobil Klubben erbjuder internationellt körkort gratis till sina medlemmar. OK Förlaget har samma pris oavsett om man är medlem eller inte.

Den andra aspekten som avgör hur du beställer internationellt körkort billigast är om du behöver att det handläggs inom 5 arbetsdagar. Den normala utlovade tiden är inom 10 arbetsdagar. Så ska du åka iväg inom kort blir det dyrare för dig.

Expresshanteringsavgiften varierar mellan respektive organisation. Även här finns det rabatterat pris för medlemmar.

Kort och gott. Medlem får billigast pris. Att planera och vara ute i god tid gör också att du kan beställa ditt internationella körkort till lägsta möjliga pris.

Internationellt körkort

Vi vill att du ska kunna göra ett välinformerat beslut om av vilken organisation du beställer ditt internationella körkort. Och att du får rätt typ av internationellt körkort. Det är lite av en djungel. Hoppas vi förtydligar det hela!

Internationella körkort får utfärdas av Kungl. Automobil Klubben, Motorförarnas Helnykterhetsförbund, Motormännens Riksförbund, OK Förlaget AB, Sveriges Motorcyklisters Centralorganisation och Caravan Club of Sweden enligt förordning (2017:273).

Jämför pris

© 2021 - 2023 Svikk AB